Adverteren

Heb je een landelijke (woon)winkel?
De Landelijke Leefstijl Gids is een musthave voor alle liefhebbers van landelijke (woon)winkels! Ook staan er landelijke high tea locaties, Bed & Breakfast’s, restaurants, interieurstylisten, keukenzaken, historische bouwmaterialen e.a. fijne adressen in vermeld. Het is een handzame (pocketformaat) gids voor liefhebbers van de sfeervolle, brocante en/of stoer landelijke leefstijl. Zij struinen graag de ene winkel na de andere af, op zoek naar dat ene item. Ook houden ze ervan om in de landelijke stijl en sfeer te overnachten, uiteten te gaan en zich te kleden. Het is een echte leefstijl!

Edities
De Landelijke Leefstijl Gids is verkrijgbaar van verschillende provincies; o.a. Friesland & Groningen, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland & Flevoland, Overijssel & Drenthe en Noord-Brabant & Limburg. Je kunt adverteren in de uitgave die correspondeert met je vestigingslocatie. Op deze wijze zien de liefhebbers waar je onderneming is gevestigd. Tevens zit er in iedere uitgave een plattegrond waarop alle adressen overzichtelijk staan vermeld. Ook staan er leuke voorbeeld winkelroutes in vermeld!

Advertentie
Advertenties worden opgemaakt door onze grafische redactie. Wel dien je zelf goed reproduceerbaar advertentiemateriaal aan te leveren. Voor meer informatie over prijzen e.a. kun je het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@uitgeverijstunad.nl.

Maak je klanten blij!
Iedere adverteerder ontvangt tevens 240 gidsen om zelf mee te geven aan haar eigen klanten. Nabestellen is gedurende het jaar van deelname mogelijk, tegen vergoeding van de verzendkosten en zolang de voorraad strekt.

Waarom adverteren in de Landelijke Leefstijl Gids?
– Voor een leuke prijs een jaar lang zeer gericht adverteren
– Handzame gids (pocketformaat)
– Leuk om cadeau te geven (relatiegeschenk) aan je klanten
– Gerichte distributie; alle adressen zijn door de redactie geselecteerd
– De advertentieopmaak wordt volledig uit handen genomen!

Meer informatie, neem contact op!
Heb je zelf een winkel of onderneming in de landelijke stijl en ben je geinteresseerd in adverteren in de Landelijke Leefstijl Gids? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@uitgeverijstunad.nl.