Landelijk shoppen in Friesland & Groningen…

de regent akkrum

De Regent in Akkrum

In een prachtig monumentaal pand gelegen in hartje Friesland, Akkrum presenteren wij een unieke collectie woonaccessoires. Vele mooie merken komt u hier tegen en een bijzondere eigen verzameling. Voor een originele tas, sjaal, sieraad of kledingstuk kunt u zeker bij ons terecht. De winkel heeft een eigen stijl en is zeer inspirerend! Advies en gastvrijheid zijn voor ons zeer belangrijk, de koffie staat voor u klaar!

Contactgegevens

Heechein 64, 8491 EN Akkrum
www.deregent-akkrum.nl

 


 

Wander Wonen in Franeker

Wander is de woonwinkel van Grietje Tichelaar en Neele de Boer. Bij ons vind je de leukste woonaccessoires van bekende en minder bekende merken o.a. House Doctor, Ib Laursen, Hubsch, Yankee Candle en Cotton Ball Lights. We hebben een collectie kussens voetenbankjes en krukjes uit eigen atelier onder het Wander Label. En ons andere label Studio Grijs heeft de leukste kaarten en schriftjes in de collectie. We vinden het leuk wanneer je een keertje in de winkel komt.

Contactgegevens

Zilverstraat 41, 8801 KB Franeker
www.wanderwonen.nl

 


 

us hus us thus woonwinkel jubbega friesland landelijk stoer sober wonen brocante stijlvol

Ús hûs ús thús in Jubbega

Wij knappen gebruikte houten meubels op in landelijke stijl. Zodat ze weer helemaal voldoen aan de huidige wensen. Daarvoor gebruiken we vooral oude grenen en eiken meubels. Deze meubels zijn vaak bijzonder sfeervol en door ze met de hand te bewerken krijgen ze een authentieke uitstraling. Een sfeervolle aanvulling voor uw huis. U kunt ook bij ons terecht voor stoere en landelijke woonaccessoires.

Contactgegevens

P.W. Janssenweg 72 C, 8411 XV Jubbega
www.ushususthus.nl

 


 

Lof der Zotheid in Joure

Een winkel waar je terecht kunt voor een mooi cadeautje, leuke woonaccessoires, iets bijzonders voor in de keuken of een comfortabel kledingstuk. Wij kiezen onze merken en onze collecties op basis van gevoel. En dat gevoel kunnen we het best omschrijven door woorden als: eenvoud, warmte, draagbaarheid, comfort, vrouwelijk & stoer… met oog voor detail. Kortom: een gezellige winkel waar je makkelijk even naar binnen stapt om even die heerlijke sfeer te proeven.

Contactgegevens

Midstraat 98, 8501 AT Joure
www.lofderzotheidjoure.nl

 


 

de steech stoer industrieel landelijk wonen

De Steech in Drachten

Shoppen in Drachten? De Steech moet op je `to-do` lijstje!! Een winkel vol stoere en aparte woonaccessoires, tassen, kleding, sieraden, cadeaus en lifestyle musthaves waar jij jezelf in herkent! Een concept-store waar je makkelijk even naar binnen loopt om even die gezellige, ontspannen sfeer te ervaren.

Contactgegevens

Kerkstraat 9, 9203 CE Drachten
www.desteech.nl