Landelijk shoppen in Friesland & Groningen…

Brokantiek de Linde in Haskerhorne

In een oude zuivelfabriek in Haskerhorne is de stoere, industriele woonwinkel Brokantiek de Linde gevestigd. Oude fabriekslampen, werkbanken, ziekenhuiskasten, oude schoolplaten en ook op maat gemaakte (epoxy) tafels en unieke items als bankkluizen en een vliegtuigspotter uit het Suezkanaal kun je hier vinden. Items met een eigen verhaal! De koffie staat klaar!

Contactgegevens

Jousterweg 9 , 8506 BE Haskerhorne
www.brocantiekdelinde.nl


Landelijk wonen landelijke stijl magazine woonwinkel hoffz sober stoer froedel

Froedel in Kollumerzwaag

Voor liefhebbers van de shabby, sobere landelijke stijl is Froedel in Kollumerzwaag een fijne winkel. Hier kun je terecht voor mooie landelijke, stoere en sobere woonaccessoires, kleinmeubelen, verlichting, kransen, kandelaars, tekstborden, wanddecoratie, potterie en nog veel meer!

Contactgegevens

Elzehof 7, 9298 PK Kollumerzwaag
www.froedel.nl


us hus us thus woonwinkel jubbega friesland landelijk stoer sober wonen brocante stijlvol

Ús hûs ús thús in Jubbega

Wij knappen gebruikte houten meubels op in landelijke stijl. Zodat ze weer helemaal voldoen aan de huidige wensen. Daarvoor gebruiken we vooral oude grenen en eiken meubels. Deze meubels zijn vaak bijzonder sfeervol en door ze met de hand te bewerken krijgen ze een authentieke uitstraling. Een sfeervolle aanvulling voor uw huis. U kunt ook bij ons terecht voor stoere en landelijke woonaccessoires.

Contactgegevens

P.W. Janssenweg 72 C, 8411 XV Jubbega
www.ushususthus.nl


Lof der Zotheid in Joure

Een winkel waar je terecht kunt voor een mooi cadeautje, leuke woonaccessoires, iets bijzonders voor in de keuken of een comfortabel kledingstuk. Wij kiezen onze merken en onze collecties op basis van gevoel. En dat gevoel kunnen we het best omschrijven door woorden als: eenvoud, warmte, draagbaarheid, comfort, vrouwelijk & stoer… met oog voor detail. Kortom: een gezellige winkel waar je makkelijk even naar binnen stapt om even die heerlijke sfeer te proeven.

Contactgegevens

Midstraat 98, 8501 AT Joure
www.lofderzotheidjoure.nl


De Steech in Drachten

Shoppen in Drachten? De Steech moet op je `to-do` lijstje!! Een winkel vol stoere en aparte woonaccessoires, tassen, kleding, sieraden, cadeaus en lifestyle musthaves waar jij jezelf in herkent! Een concept-store waar je makkelijk even naar binnen loopt om even die gezellige, ontspannen sfeer te ervaren.

Contactgegevens

Zuiderbuurt 20A, 9203 CW Drachten
www.desteech.nl