_DSC9568

Het Olde Jagthuys in Barneveld

De winkel in Barneveld voor een natuurlijke woon- en leefsfeer! Landelijke woonaccessoires, huiden en vachten, geweien en afwerpstangen, opgezet wild, hoorns en schedels, woonaccessoires, lampen en verlichting, kussens en plaids, luiken,spiegels en panelen, meubels, slofjes en nog veel meer!

Contactgegevens

Raadhuisplein 36,
3771 ER Barneveld, www.hetoldejagthuys.nl


Kekkedinge in Doetinchem

In onze woonwinkel aan de Haareweg 83a te Doetinchem vind je ons volledige assortiment aan stoere woonaccessoires: Lampen, kussens, dienbladen, servies, klokken, items van het merk Zusss, kalk-en krijtverf van het merk Carte Colori en nog veel meer kekke dinge. Je mag er naar hartenlust kijken, voelen en combineren.

Contactgegevens

Haareweg 83,
7009 EB Doetinchem www.kekkedinge.nl


website de jonge woont landelijke woonwinkel

Monique de Jonge in Barneveld

Via een idyllisch landweggetje aan de rand van Barneveld vind je woon- en cadeauwinkel Monique de Jonge. In hetzelfde pand vind je twee andere creatieve onderneemsters, samen hebben ze hun winkel en atelier DE PEUT genoemd. Zij hebben o.a. een grote collectie WoodWick geurkaarsen, woonaccessoires, cadeau-artikelen, vers bloemwerk, droog- en zijde bloemen Talens verf en schilderijen. Je kunt hier volop genieten en beleven, zo worden er leuke workshops, cursussen en evenementen georganiseerd. Een bezoekje waard dus!

Contactgegevens

Peutweg 18, 3771 LC Barneveld
www.dejongewoont.nl


Nouveau Vivre in Valburg

U kunt bij ons volop inspiratie op doen voor wonen in een landelijke sobere stijl. Naast onze uitgebreide verfcollectie, verkopen we ook de bijzondere verf-en stucprodukten van Tribe, loogbeitsen, waxen en nog veel meer op verfgebied. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie accessoires en meubels in een landelijke sobere sfeer.

Contactgegevens

kerkstraat 10, 6675 BR Valburg
www.nouveauvivre.nl


MT Sfeeridee Huissen Brocante Landelijke stijl wonen

MT-Sfeeridee in Huissen

MT-Sfeeridee gevestigd in Huissen is een sfeervolle en landelijk gestylde woonwinkel waar je zeker zult slagen als je van een landelijk interieur houdt. Hier kun je terecht voor de rubuuste en sobere meubels van Hoffz, landelijke interieurverlichting van Tierlantijn Lighting, complete Kalk- en Krijtverflijn van Mia Colore, woondecoraties en bijzondere cadeauartikelen. Kortom: meer dan een bezoek waard!

Contactgegevens

Langestraat 60, 6851 AS Huissen
www.mt-sfeeridee.com