_DSC9568

Het Olde Jagthuys in Barneveld

De winkel in Barneveld voor een natuurlijke woon- en leefsfeer! Landelijke woonaccessoires, huiden en vachten, geweien en afwerpstangen, opgezet wild, hoorns en schedels, woonaccessoires, lampen en verlichting, kussens en plaids, luiken,spiegels en panelen, meubels, slofjes en nog veel meer!

Contactgegevens

Raadhuisplein 36,
3771 ER Barneveld, www.hetoldejagthuys.nl


 

de potstal valburg landelijk wonen

De Potstal in Valburg

Al meer dan 20 jaar hebben wij een geheel eigen kijk op wonen landelijke stijl. We noemen dat eigenzinnig landelijk wonen. We verkopen oude én nieuwe landelijke meubelen, verf van Pure & Original, landelijke gordijnen en brocante & accessoires. Regelmatig zijn we Frankrijk, Engeland of België, waar we prachtige oude spullen met karakter kopen.

Contactgegevens

Tielsestraat 55,
6675 AB Valburg www.depotstal.nl

 


 

website de jonge woont landelijke woonwinkel

De Jonge Woont in Barneveld

In een voormalig kerkgebouw aan de Nieuwstraat in Barneveld vind je woon- en interieurwinkel De Jonge Woont. Het is een uniek en modern pand waarin de authentieke elementen bewaard zijn gebleven. Hier vind je stoer landelijke meubelen, sfeervolle lampen, woonaccessoires, cadeau-artikelen en sieraden. Je kunt hier volop genieten en beleven, zo worden er leuke workshops en evenementen georganiseerd. Een bezoekje waard dus!

Contactgegevens

Nieuwstraat 44, 3771 AT Barneveld
www.dejongewoont.nl

 


 

kleur en sfeer

Kleur & Sfeer in Haaften

Of het nu gaat om de kleuren op de wanden, de tegels op de vloer of de detailafwerking met lijsten en plinten; u vindt het bij Kleur & Sfeer. Alle producten en verwerkingsmethodes zijn zichtbaar in de showroom, de sfeer is letterlijk voelbaar! Kom ideeën opdoen voor uw woning en laat u adviseren over wandafwerking, kleuren, vloeren, meubels en details.

Contactgegevens

Rijthoek 17a, 4175 LM Haaften
www.kleursfeer.nl

 


 

MT Sfeeridee Huissen Brocante Landelijke stijl wonen

MT-Sfeeridee in Huissen

MT-Sfeeridee gevestigd in Huissen is een sfeervolle en landelijk gestylde woonwinkel waar je zeker zult slagen als je van een landelijk interieur houdt. Hier kun je terecht voor de rubuuste en sobere meubels van Hoffz, landelijke interieurverlichting van Tierlantijn Lighting, complete Kalk- en Krijtverflijn van Mia Colore, woondecoraties en bijzondere cadeauartikelen. Kortom: meer dan een bezoek waard!

Contactgegevens

Langestraat 60, 6851 AS Huissen
www.mt-sfeeridee.com