_DSC9568

Het Olde Jagthuys in Barneveld

De winkel in Barneveld voor een natuurlijke woon- en leefsfeer! Landelijke woonaccessoires, huiden en vachten, geweien en afwerpstangen, opgezet wild, hoorns en schedels, woonaccessoires, lampen en verlichting, kussens en plaids, luiken,spiegels en panelen, meubels, slofjes en nog veel meer!

Contactgegevens

Raadhuisplein 36,
3771 ER Barneveld, www.hetoldejagthuys.nl


 

20170706_134942

Stijlante in Lunteren

Stijlante is gevestigd in een voormalig woonhuis in Lunteren dat is omgetoverd tot een sfeervolle winkel met unieke woonaccessoires in de landelijke sfeer. Daarbij verkopen wij ook krijt- en kalkverf die u kunt gebruiken zonder te schuren. Komt u gezellig langs om de sfeer te proeven onder het genot van een bakje koffie. Landelijk, stoer en gezellig: Welkom bij Stijlante!

Contactgegevens

Dorpsstraat 86a,
6741 AM Lunteren www.stijlante.nl

 


 

website de jonge woont landelijke woonwinkel

De Jonge Woont in Barneveld

In een voormalig kerkgebouw aan de Nieuwstraat in Barneveld vind je woon- en interieurwinkel De Jonge Woont. Het is een uniek en modern pand waarin de authentieke elementen bewaard zijn gebleven. Hier vind je stoer landelijke meubelen, sfeervolle lampen, woonaccessoires, cadeau-artikelen en sieraden. Je kunt hier volop genieten en beleven, zo worden er leuke workshops en evenementen georganiseerd. Een bezoekje waard dus!

Contactgegevens

Nieuwstraat 44, 3771 AT Barneveld
www.dejongewoont.nl

 


 

inhoudfoto sjiek lienden

Sjiek in Lienden

Sjiek is een klein, knus boetiekje in Lienden waar je naast de allerleukste kleding ook terecht kunt voor lifestyle artikelen. Lieve kaartjes, kleine cadeautjes… Alles wordt met zorg ingepakt. Iedere week hangen er nieuwe items in de winkel, waardoor het steeds weer de moeite waard is om even langs te komen. Alles is altijd volgens de
laatste trends én prettig geprijsd. Sjiek verkoopt o.a. Tramontana, G-Maxx, Zoso, LTB, Ikki en iXXXi.

Contactgegevens

Dokter van Noortstraat 16, 4033 AA Lienden
www.sjiekmode.nl

 


 

MT Sfeeridee Huissen Brocante Landelijke stijl wonen

MT-Sfeeridee in Huissen

MT-Sfeeridee gevestigd in Huissen is een sfeervolle en landelijk gestylde woonwinkel waar je zeker zult slagen als je van een landelijk interieur houdt. Hier kun je terecht voor de rubuuste en sobere meubels van Hoffz, landelijke interieurverlichting van Tierlantijn Lighting, complete Kalk- en Krijtverflijn van Mia Colore, woondecoraties en bijzondere cadeauartikelen. Kortom: meer dan een bezoek waard!

Contactgegevens

Langestraat 60, 6851 AS Huissen
www.mt-sfeeridee.com