Landelijk shoppen in Noord-Brabant & Limburg…

frissen rustiek landelijke leefstijl gids

Frissen Rustiek in Margraten

Bij Frissen Rustiek, gelegen op een industrieterrein in Margraten, vind je alles op het gebied van historische bouwmaterialen en wonen in landelijke stijl. Landelijke meubels en woonaccessoires van merken als Hoffz enPomax en kalk- en krijtverf van Carte Colori en Abbondanza.
Ook geven we diverse leuke workshops en kunt u bij ons terecht voor kleur- en interieuradvies. Loop gerust een keer binnen en proef de unieke sfeer bij Frissen Rustiek!

Contactgegevens

Tromputte 7, 6269 BC Margraten
www.frissenrustiek.nl


de tijd van toen website brocante krijtverf annie sloan chalk paint ibiza

De Tijd van Toen in Hoogerheide

Sfeerwinkel in Brocante, Vintage en Restyle waar leuke meubels, woondecoratie, cadeauartikelen, krijtverf, Milk Paint en aanverwante artikelen te te vinden zijn. Voor het laten restylen van je meubels ben je hier ook aan het juiste adres. Doe je het liever zelf? Volg dan een inspirerende workshop bij De Tijd van Toen!

Contactgegevens
Raadhuisstraat 33, Hoogerheide
www.detijdvantoen.nl


de groene knoop website lifestyle mode fashion scandinavisch retro vegan natuurlijk

De Groene Knoop in Eys

Gelegen in het prachtige kerkdorp Eys, tref je het meest uitgebreide assortiment aan duurzame mode en accessoires in Limburg. Naast 100% Fair Fashion kun je bij De Groene Knoop ook terecht voor fijne organic huidverzorging, heerlijke fairtrade chocolade, -koffie & -thee, unieke woonaccessoires en evolueren en-/of vegan tassen en schoenen. Laat je verrassen en bezoek onze sfeervolle winkel. We verwelkomen je graag!

Contactgegevens

Grachtstraat 1, Eys
www.degroeneknoop.nl


de hippe kip website

De Hippe Kip Brocante in Rijen / Oirschot

Liefhebbers van brocante, vintage, stoere, unieke en industriƫle woondecoraties en meubels kunnen bij De Hippe Kip Brocante hun hart ophalen. Deze unieke en sfeervolle brocante winkel is gevestigd in een voormalige leerlooierij fabriek in Rijen. Hier kun je echt unieke items scoren, zeker een bezoekje waard dus!

Contactgegevens

Looiersveld 15, 5121 KC Rijen


Amelie Living in Bergeijk

Een gezellige en inspirerende woonwinkel met landelijk industriƫle meubelen in rustige, warme kleuren en heel veel woonaccessoires, lampen, tapijten, kleinmeubelen en decoratie om je interieur sfeervol te stylen. Wij geven advies op maat, inclusief 3D tekening. Je bent van harte welkom!

Contactgegevens

Hof 15-17, Bergeijk
www.amelieliving.nl