Landelijk shoppen in Noord-Brabant & Limburg…

frissen rustiek landelijke leefstijl gids

Frissen Rustiek in Margraten

Bij Frissen Rustiek, gelegen op een industrieterrein in Margraten, vind je alles op het gebied van historische bouwmaterialen en wonen in landelijke stijl. Landelijke meubels en woonaccessoires van merken als Hoffz enPomax en kalk- en krijtverf van Carte Colori en Abbondanza.
Ook geven we diverse leuke workshops en kunt u bij ons terecht voor kleur- en interieuradvies. Loop gerust een keer binnen en proef de unieke sfeer bij Frissen Rustiek!

Contactgegevens

Tromputte 7, 6269 BC Margraten
www.frissenrustiek.nl


 

markthuys website

Het Markthuys in Etten-Leur en Zundert

Het Markthuys is een mooie gastvrije winkel in landelijke sfeer. Gevestigd in een monumentaal pand uit 1742 en gelegen aan de markt 41 in Etten-Leur. Thuys ‘by het Markthuys’ is een landelijke winkel met een knipoog naar het industriële, en is eveneens gevestigd in een monumentaal pand, het oude Nonnenklooster aan de Molenstraat 15 in Zundert.

Contactgegevens
Markt 41, 4875 CB Etten-Leur
www.hetmarkthuys.nl

 


 

latido

Latido in Heeze

Latido ligt in het mooie Brabantse dorp Heeze, ook wel de parel van Brabant genoemd. In onze sfeervol ingerichte winkel kun je volop inspiratie opdoen op het gebied van interieur en lifestyle, maar u kunt u ook terecht voor een leuk cadeau of een cadeaubon. We staan u graag te woord om advies te geven als het gaat om meubels, klein meubelen, verf en ook de vele woonaccessoires, verlichting, huisparfum enz.

Contactgegevens

Jan Deckersstraat 23, 5591 HN Heeze
www.latidoheeze.nl


 

de hippe kip website

De Hippe Kip Brocante in Rijen / Oirschot

Liefhebbers van brocante, vintage, stoere, unieke en industriële woondecoraties en meubels kunnen bij De Hippe Kip Brocante hun hart ophalen. Deze unieke en sfeervolle brocante winkel is gevestigd in een voormalige leerlooierij fabriek in Rijen. Hier kun je echt unieke items scoren, zeker een bezoekje waard dus!

Contactgegevens

Looiersveld 15, 5121 KC Rijen

 


 

lambert website

Van Lambert Real Stuff in Geffen

De Groot Huiden & Vachten is gespecialiseerd in natuurlijke interieurstijlen van huiden, vachten, schedels, preparaten en decoratie uit alle werelddelen voor meer sfeer in en om het huis. De ambiance in onze showroom in Geffen moet je ervaren. De verrassende collectie is overweldigend en inspirerend voor de echte liefhebbers van binnen en buiten wonen.

Contactgegevens

Oude Baan 1A, 5386 KS Geffen
www.huidenenvachten.nl