Landelijk shoppen in Overijssel & Drenthe…

De Olsterhof in Olst

De Olsterhof is een exclusieve, landelijke lifestyle-winkel in het centrum van het Overijsselse dorpje Olst. Dankzij het met zorg samengestelde assortiment en de sfeervolle aankleding beleeft u er gegarandeerd een unieke winkelervaring. Van kroonluchters tot kleding, van fauteuils tot geurkaarsen en van eigenzinnige hoofddeksels tot een heerlijke kop koffie; de Olsterhof is een lifestyle-winkel met een unieke stijl en een zeer gevarieerd en compleet productassortiment.

Contactgegevens

Aaldert Geertsstraat 16, 8121 BL Olst
info@olsterhof.nl, www.deolsterhof.nl


 

de oranjerie zeijen antiek brocante brits midsummer fair

De Oranjerie in Zeijen

“De Oranjerie” is een woonwinkel annex koffie- en theeschenkerij, schitterend gelegen aan de rand van het dorp Zeijen. De oude stal is verbouwd tot winkel, expositieruimte, koffie- en theeschenkerij en gelegen naast een prachtig gerestaureerde boerderij die dateert uit 1517. Er wordt een breed assortiment cadeau-artikelen, curiosa en woonaccessoires verkocht.

Contactgegevens

Noorderstraat 1, Zeijen
info@de-oranjerie.nl, www.de-oranjerie.nl


 

de markies nijverdal landelijke woonwinkel painting the past krijtverf zusss brynxz puur zeep

De Markies in Nijverdal

In Nijverdal is woonwinkel De Markies gevestigd. In deze ontzettend leuke en eigentijdse winkel vind je sfeervolle woonaccessoires en lifestyle artikelen met een unieke uitstraling. Merken die wij verkopen zijn o.a. IB Laursen, Brynxz, Zusss, Mijn Stijl, Nicolas Vahe, AAI, Jots, Puur Zeep, Vanilla Fly en Oozoo. Ook verkopen wij een uitgebreide collectie krijtverf van Painting the Past. See you soon by de Markies!

Contactgegevens

de Joncheerelaan 136, Nijverdal


 

bunzlau castle servies pools aardewerk de landgoedwinkel echten

De Landgoedwinckel in Echten

De Landgoedwinckel is een knusse winkel, gevestigd in een nostalgische, Saksische boerderij in Echten te Drenthe. Hier kun je als liefhebber van het landleven je hart ophalen. Zo vindt je er o.a. een uitgebreide collectie Bunzlau Castle servies, geurproducten van Yankee Candle, brocante, emaille, vuurschalen, Forvi truien en Timberland schoenen en laarzen. Ook voor de man oude boeken, platen en prenten op de tweede verdieping…Zeker een bezoekje waard!

Contactgegevens

Oshaarseweg 3, 7932 PW Echten
www.landgoedwinckel.com


 

Zhusz & Zo

Zhusz & Zo in Glanerbrug

In ons mooie pand in Glanerbrug vind je modemerken als: 10 Days, YAYA, Studio Anneloes, Penn&Ink, Fabienne Chapot, ALIX The Label, Circle of Trust, Fresh! Collection en nog vele andere. Ook bieden wij je een collectie aan mode- en woonaccessoires van de merken: Pimps&Pearls, Uno de 50, Hiltquist-Copenhagen, Riverdale, IB-Laursen, Zusss en B&C Collection.

Contactgegevens

Gronausestraat 1197, Glanerbrug
www.zhuszenzo.nl