Landelijk shoppen in Utrecht, Noord-Holland & Flevoland…

parvanifacebook

Parvani in Kamerik

Bij Parvani kun je terecht voor een met zorg samengestelde collectie van meubelen en woondecoratie, kleurrijke kussens en bijzondere verlichting, maar ook voor een origineel klein cadeau. Daarnaast hebben we de verfcollectie van Carte Colori, met daarbij mooi aansluitende stoffen en tapijten. Voor een goed advies of benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van meubelen en decoratie? Kom eens sfeer proeven in onze winkel.

Contactgegevens

Meizijde 125, 3471 GT Kamerik
www.parvani.nl


 

't Gadehuis

’t Gadehuis in Doorn

Bij ’t Gadehuis vindt je unieke, authentieke en stoer landelijke meubelen uit onder andere India, China en Europa. En ook v voor de mooiste woonaccessoires zoals kussens, vloerkleden, kelims, vazen, spiegels, serviesgoed en de fijnste hebbedingen ben je bij ‘t Gadehuis aan het juiste adres. Daarnaast is er een uitgebreide collectie lampen.

Contactgegevens

Kampweg 13, 3941 HC Doorn
info@gadehuis.nl, www.gadehuis.nl


 

Jade_Styling_JPEG_Print_Jaap_Schuurman_062_40e

Jade Styling in Harmelen

Jade staat voor: authentiek, creatief, origineel en inspirerend. Dit geldt voor zowel het interieur, decoraties, zijden bloemen en verf. Jade adviseert, begeleidt en creëert. Ook voor een zoekopdracht voor een specifiek object, bent u bij Jade aan het juiste adres. Jade Styling is dealer van het exclusieve verfmerk “L’Authentique”.

Contactgegevens

Gerverscop 20, 3481 LV Harmelen
www.jade-styling.nl


 

zinkenviool 2

De Zinkenviool in Grootebroek

Houdt je van een landelijk, scandinavisch interieur? Dan ben je bij De Zinkenviool in Grootebroek aan het juiste adres! Hier kun je terecht voor scandinavische, landelijke meubelen en woonaccessoires voor binnen en buiten van bekende merken. Ook kun je hier terecht voor houten vloeren, gordijnen, verf van l’Authentique en stylingadvies. Tevens kun je hier diverse leuke workshops volgen, o.a. decoratieve verftechnieken.

Contactgegevens

Zesstedenweg 115, 1613 JC Grootebroek
info@dezinkenviool.nl, www.dezinkenviool.nl

 


 

Sober & Stoer Wonen in Amersfoort

Een sfeervolle winkel aan de mooiste gracht van
Amersfoort. Vol met landelijke, industriële en stoere meubelen en
woonaccessoires. De woonaccessoires en meubelen in onze winkel zijn met liefde en oog voor detail samengebracht. Het creëren van een sobere en stoere, maar toch warme en landelijke sfeer is onze uitdaging. U vindt onze winkel in de prachtige historische binnenstad van Amersfoort, op Havik 21.

Contactgegevens

Havik 21 , 3811 EX Amerfoort
www.soberenstoerwonen.nl