Landelijk shoppen in Utrecht, Noord-Holland & Flevoland…

parvanifacebook

Parvani in Kamerik

Bij Parvani kun je terecht voor een met zorg samengestelde collectie van meubelen en woondecoratie, kleurrijke kussens en bijzondere verlichting, maar ook voor een origineel klein cadeau. Daarnaast hebben we de verfcollectie van Carte Colori, met daarbij mooi aansluitende stoffen en tapijten. Voor een goed advies of benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van meubelen en decoratie? Kom eens sfeer proeven in onze winkel.

Contactgegevens

Meizijde 125, 3471 GT Kamerik
www.parvani.nl


 

gadehuis bloominville poef marrakech scandinavisch landelijk vintage vt wonen

’t Gadehuis in Doorn

Bij ’t Gadehuis vindt je unieke, authentieke en stoer landelijke meubelen uit onder andere India, China en Europa. En ook v voor de mooiste woonaccessoires zoals kussens, vloerkleden, kelims, vazen, spiegels, serviesgoed en de fijnste hebbedingen ben je bij ‘t Gadehuis aan het juiste adres. Daarnaast is er een uitgebreide collectie lampen.

Contactgegevens

Kampweg 13, 3941 HC Doorn
www.gadehuis.nl


 

landelijk hoffz sober stoer chique castle stones schouw sfeerhaard tierlantijn houten vloer kalkverf carte colori krijtverf

De Wilgengaarde in Kwadijk

U kunt bij ons terecht voor de mooiste meubels, Castle Stones vloeren en decoratieartikelen om uw huis mee aan te kleden. Wij streven ernaar meubels en accessoires te verkopen waarmee u een mooi, warm en tijdloos interieur kunt creëren. Sobere, robuuste materialen in rustige tinten hebben hierin onze voorkeur.

Contactgegevens

Kwadijk 59, 1471 CC Kwadijk
www.dewilgengaarde.com


 

J&A Interieurs landelijk

J&A Interieurs in Midwoud

Volg de kruip-door-sluip-doorroute langs allerlei verrassende hoekjes en kamers in onze winkelboerderij en laat u inspireren door de vele kleur- en stijlcombinaties. U vindt er allerlei accessoires om uw interieur in een handomdraai een heel andere sfeer te geven.We verkopen meubels uit onze meubelmakerij, maar u vindt bij ons ook Aziatisch antiek in prachtige kleuren. Verder vindt u bij ons vast de verlichting waar u al langer naar zocht, voor binnen of voor buiten.

Contactgegevens

Tripkouw 2, 1679 GJ Midwoud
www.ja-interieurs.nl

 


 

Sober & Stoer Wonen in Amersfoort

Een sfeervolle winkel aan de mooiste gracht van
Amersfoort. Vol met landelijke, industriële en stoere meubelen en
woonaccessoires. De woonaccessoires en meubelen in onze winkel zijn met liefde en oog voor detail samengebracht. Het creëren van een sobere en stoere, maar toch warme en landelijke sfeer is onze uitdaging. U vindt onze winkel in de prachtige historische binnenstad van Amersfoort, op Havik 21.

Contactgegevens

Havik 21 , 3811 EX Amerfoort
www.soberenstoerwonen.nl