Landelijk shoppen in Zuid-Holland & Zeeland…

landelijk en sober wonen moordrecht stoer mooi interieur rtl4

Landelijk en Sober Wonen in Moordrecht

U kunt bij ons terecht voor mooie, unieke, doorleefde woonaccessoires en verf van Carte Colori en Mia Colore die passen in een landelijke en sobere inrichting. Onze passie voor wonen willen wij graag met jullie delen. Iedere zaterdag is onze showroom geopend van 11.00 uur tot 15.00 uur. Overige dagen op afspraak. U bent van harte welkom!

Contactgegevens

Westeinde 139, 2841 BR Moordrecht

 


 

landelijk woonatelier landelijk wonen sober stoer

Landelijk Woonatelier in Schoonhoven

Producten van Landelijk Woonatelier kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Dit zorgt voor een stoer, landelijk, uitnodigend en huiselijk gevoel. Bij Landelijk Woonatelier kun je veel inspiratie opdoen. Van unieke potten tot lampen en linnen accessoires. Items die niet mogen ontbreken in een landelijk interieur.
Contactgegevens

Haven 59, 2871 Schoonhoven

http://www.landelijkwoonatelier.nl


 

BMK Interieurs in Middelburg

Wij hebben een uitgebreid assortiment eigentijdse woonaccessoires in onze winkel, van diverse bekende merken o.a. Vt-wonen meubeltjes en woonaccessoires, Madam Stoltz, Nordal, Storebror, AAI made with love, Malagoon, Amazona krijtverf, UNC, New Routz, Nicolas Vahe, Simpl Chocolate, kussens van ons eigen label Ploef en nog veel meer. Kom gauw eens een kijkje nemen in onze winkel of geniet van een heerlijk kopje koffie in onze Koffiekamer.
Contactgegevens

Langeviele 66, 4331 LW Middelburg

http://www.bmk-interieurs.nl


 

bom dia zeeland landelijk industrieel vt wonen stoer sober maatwerk metalen onderstel

Bom Dia in Ellemeet

Kom een kijkje nemen in onze stijlvolle industriële loods. Wij verkopen meubelen, decoratie, cadeau artikelen, schoenen, kleding en accessoires. Daarnaast maken wij ook tafels en meubels op maat. Heeft u specifieke wensen of ideeën? Wij helpen u graag.

Contactgegevens

Kuijerdamseweg 31, 4323 LB Ellemeet

 


 

hartje holland website landelijke leefstijl gids

Hartje Holland in Ouddorp

In het toeristische dorpje Ouddorp aan Zee bevindt zich een leuk woonwinkeltje met gezellig Theehuijs. In de winkel vind je een mooie collectie kruiklampen, schalen, kannen en potten. In de keukenhoek staat een uitgebreide collectie servies van IB Laursen en tevens zijn we dealer van Jeanne d’arc Vintage Paint. Achter onze winkel is het Theehuijs gevestigd met een sfeervol terras. Hier kun je terecht voor allerlei huisgemaakte lekkernijen en op afspraak voor een High Tea!
Contactgegevens

Weststraat 11, 3253 AR Ouddorp aan Zee
www.hartjeholland.com