Landelijk shoppen in Zuid-Holland & Zeeland…

Bloemen & Wonen bij Liza in Ouderkerk a/d IJssel

Een gezellige bloem- en woonwinkel, met alle merken op het gebied van landelijke en sfeervolle woonaccessoires zoals Riviera Maison, Riverdale, Braxton, Scentchips, Lampe Berger, Brynxz en Bastion Collections. Wij verzorgen ook boeketten, gelegenheidsbloemwerk, relatiegeschenken, kleur- en interieuradviezen, cursussen en workshops.

Contactgegevens

Dorpsstraat 24, 2935 AC Ouderkerk a/d IJssel
http://www.bloemen-wonenbijliza.nl

 


 

Ouwe Stempel Brocante Landelijk Wonen

De Ouwe Stempel in Middelharnis

Op het eiland Goerree Overflakkee in het dorpje Middelharnis is onze gezellige landelijke woonwinkel te vinden met een collectie lampen & potten van het merk Brynxz, PUUR ZEEP en Nepalese kruiken. We krijgen regelmatig unieke stukken binnen en nog veel meer moois in de landelijke stijl. Ook vinden we het leuk om oude spullen een nieuwe look te geven vandaar onze naam De ouwe stempel. Stad en land speuren wij af om aparte en oude meubeltjes te vinden.
Contactgegevens

Schoolstraat 50, 3241 CT Middelharnis

http://www.deouwestempel.nl


 

BMK Interieurs in Middelburg

Wij hebben een uitgebreid assortiment eigentijdse woonaccessoires in onze winkel, van diverse bekende merken o.a. Vt-wonen meubeltjes en woonaccessoires, Madam Stoltz, Nordal, Storebror, AAI made with love, Malagoon, Amazona krijtverf, UNC, New Routz, Nicolas Vahe, Simpl Chocolate, kussens van ons eigen label Ploef en nog veel meer. Kom gauw eens een kijkje nemen in onze winkel of geniet van een heerlijk kopje koffie in onze Koffiekamer.
Contactgegevens

Langeviele 66, 4331 LW Middelburg

http://www.bmk-interieurs.nl


 

pluk de dag 300

Pluk de Dag in Middelburg

Welkom in een wereld van geuren, kleuren, beleving en een breed assortiment producten. Beleef de geur van bloemen en geniet van de smaak van koffie. Met passie en gevoel voor sfeer staat het team van Pluk de Dag klaar om u te adviseren en uw emoties te vertalen naar een prachtige creatie. Bezoek onze winkel en beleef zelf een Pluk de Dag moment!
Contactgegevens

Korte Geere 20, 4331 LE Middelburg
www.plukdedag.org

 


 

hartje holland website landelijke leefstijl gids

Hartje Holland in Ouddorp

In het toeristische dorpje Ouddorp aan Zee bevindt zich een leuk woonwinkeltje met gezellig Theehuijs. In de winkel vind je een mooie collectie kruiklampen, schalen, kannen en potten. In de keukenhoek staat een uitgebreide collectie servies van IB Laursen en tevens zijn we dealer van Jeanne d’arc Vintage Paint. Achter onze winkel is het Theehuijs gevestigd met een sfeervol terras. Hier kun je terecht voor allerlei huisgemaakte lekkernijen en op afspraak voor een High Tea!
Contactgegevens

Weststraat 11, 3253 AR Ouddorp aan Zee
www.hartjeholland.com