Landelijk shoppen in Zuid-Holland & Zeeland…

Liek & JP in Heinkenszand

In een voormalige molen in Heinkenszand is de eigentijdse woonwinkel Liek & JP gevestigd.  Hier vind je een unieke mix van brocante meubels met woonaccessoires van mooie merken en verzorgingsproducten van Mijn Stijl. Iedere zaterdag is onze winkel geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Overige dagen op afspraak. U bent van harte welkom!

Contactgegevens

Vijverstraat 6 A, 4451 BL Heinkenszand


landelijk woonatelier landelijk wonen sober stoer

Landelijk Woonatelier in Schoonhoven

Producten van Landelijk Woonatelier kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Dit zorgt voor een stoer, landelijk, uitnodigend en huiselijk gevoel. Bij Landelijk Woonatelier kun je veel inspiratie opdoen. Van unieke potten tot lampen en linnen accessoires. Items die niet mogen ontbreken in een landelijk interieur.
Contactgegevens

Haven 59, 2871 Schoonhoven

http://www.landelijkwoonatelier.nl


BMK Interieurs in Middelburg

Wij hebben een uitgebreid assortiment eigentijdse woonaccessoires in onze winkel, van diverse bekende merken o.a. Vt-wonen meubeltjes en woonaccessoires, Madam Stoltz, Nordal, Storebror, AAI made with love, Malagoon, Amazona krijtverf, UNC, New Routz, Nicolas Vahe, Simpl Chocolate, kussens van ons eigen label Ploef en nog veel meer. Kom gauw eens een kijkje nemen in onze winkel of geniet van een heerlijk kopje koffie in onze Koffiekamer.
Contactgegevens

Langeviele 66, 4331 LW Middelburg

http://www.bmk-interieurs.nl


bom dia zeeland landelijk industrieel vt wonen stoer sober maatwerk metalen onderstel

Bom Dia in Ellemeet

Kom een kijkje nemen in onze stijlvolle industriële loods. Wij verkopen meubelen, decoratie, cadeau artikelen, schoenen, kleding en accessoires. Daarnaast maken wij ook tafels en meubels op maat. Heeft u specifieke wensen of ideeën? Wij helpen u graag.

Contactgegevens

Kuijerdamseweg 31, 4323 LB Ellemeet


hartje holland website landelijke leefstijl gids

Hartje Holland in Ouddorp

In het toeristische dorpje Ouddorp bevindt zich een leuk woonwinkeltje met gezellig Theehuijs. In de winkel vind je een mooie collectie kruiklampen, schalen, kannen en potten. In de keukenhoek staat een uitgebreide collectie servies van IB Laursen en tevens zijn we dealer van Jeanne d’arc Vintage Paint. Achter onze winkel is het Theehuijs gevestigd met een sfeervol terras. Hier kun je terecht voor allerlei huisgemaakte lekkernijen en op afspraak voor een High Tea!
Contactgegevens

Hofdijksweg 29, 3253 KC Ouddorp
www.hartjeholland.com